ЗАПИТУЙТЕ - ВІДПОВІДАЄМО

Шановні спілчани!

Своє запитання Ви можете направляти на адресу електронної пошти Херсонської обласної організації профспілки: kherson_ppdu@i.ua


В запитанні обов’язково зазначте наступні дані:
- Прізвище, ім’я, по-батькові;
- Посада за основним місцем роботи;
- Назва первинної профспілкової організації;
- Прізвище голови профкому Вашої профорганізації.

Відповіді на Ваші запитання будуть висвітлені на сторінках нашого сайту.

Детальнiше

НАШІ ПАРТНЕРИ

У ДОТ ім. Гагаріна впроваджується нове меню відповідно до «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», автором якого є Євген Клопотенко


Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

        меню Клопотенко

 На засіданні президії Херсонської обласної організації Профспілки працівників державних установ України, яке відбулось 05 липня 2019 року у м.Скадовську на базі ДОТ ім.Гагаріна, члени виборного органу розглянули питання щодо впровадження у дитячому закладі оздоровлення нового меню відповідно до «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», автором якого є кулінарний експерт, випускник французької школи кулінарії Le Cordon Bleu та автор проекту «Нове шкільне харчування» – Євген Клопотенко.

Доповідаючи з зазначеного питання голова облорганізації Профспілки Людмила Татаринова ознайомила присутніх з проектом «Нове Шкільне Харчування», та зазначила, що реалізація цього проекту на території профспілкового закладу, матиме позитивний вплив на здоров’я дітей та підлітків, що перебувають на відпочинку у ДОТ ім.Гагаріна в цілому, та сприятиме покращенню процесу організації оздоровлення малечі, оскільки їжа – це джерело енергії та імунітету для дітей.

меню Клопотенко 2

За результатами розгляду, члени президії одноголосно прийняли рішення про актуальність внесення змін в культуру харчування дітей, а також доручили адміністрації табору, на чолі з директором Муляровим Тарасом Вікторовичем, у найкоротший термін вивчити питання щодо включення нових страв у меню оздоровчого закладу та готувати за рецептами зі «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Євгена Клопотенко з липня 2019 року.

 Пуршева Ірина, головний експерт відділу організаційного та інформаційного забезпечення апарату облорганізації Профспілки