Грошова допомога від міжнародних організацій українцям – як подати заяву онлайн 💳

Важливість гуманітарної підтримки від міжнародних партнерів зараз неможливо переоцінити, бо вона допомагає людям вирішити свої нагальні потреби. Але нещодавно зареєструватися на отримання такої допомоги люди могли в більшості випадків лише очно, завітавши до відповідних центрів і установ.

Відтепер можна подавати заяву на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій онлайн на соціальній платформі єДопомога ❕Послугою можуть скористатися внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб, люди, які перебувають на тимчасово окупованих, деокупованих територіях України або таких, що знаходяться в зоні активних бойових дій.

Нова функція — це чудова практика, яка є особливо важливою для маломобільних груп населення: людей з інвалідністю, літніх людей, батьків з дітьми тощо. Це ще один крок на шляху цифровізації соціальної сфери.

Як скористатися сервісом?
📌 Переходьте за посиланням у першому коментарі на сайт сервісу єДопомога.
📌Обирайте блок “Виплати від міжнародних організацій” та заповнюйте анкету.
📌 В анкеті потрібно вказати персональні дані: прізвище, ім’я та по батькові, ІПН, номер та серію паспорта чи іншого документу, що засвідчує вашу особу, адреси реєстрації та де ви наразі перебуваєте. Тож подбайте, щоб під час заповнення анкети ці документи або хоча б їхні ксерокопії були поруч.
📌Потрібно вказати поштові індекси адреси реєстрації та адреси перебування. Дізнатися їх можна через сервіс Укрпошти. Посилання на нього — у коментарях.
📌 Під час заповнення анкети потрібно вказати номер вашого телефону, до якого ви маєте постійний доступ.
📌 Якщо у вас на утриманні є діти чи недієздатні особи, ви також вказуєте їхню інформацію в своїй анкеті. Вказувати дитину має один з батьків чи опікунів.
📌 Подбайте, щоб ви знали свій IBAN — номер банківського рахунку за міжнародним стандартом, на який буде нараховано грошову допомогу. Дізнатися його можна в особистому кабінеті банку або у мобільному банкінгу, де відкритий ваш банківський рахунок. Якщо ви не знаєте, як ними користуватися, ви можете подзвонити на гарячу лінію свого банку або завітати до найближчого відділення, щоб отримати більш детальні інструкції індивідуально.

Щоб подати заяву на отримання допомоги, перейдіть за посиланням у коментарях.

❗️Зверніть увагу: заповнення анкети ще не гарантує отримання виплат. Всі заявки будуть передані відповідним міжнародним організаціям, що будуть їх обробляти за своїми внутреннями положеннями та ресурсами.

З приводу додаткових питань щодо процедури реєстрації на порталі єДопомога звертайтеся до фахівців Урядового контактного центру за номером телефону 1545.

Інформаційна кампанія «Важливі питання» організована за підтримки проєкту ПРООН «Права людини для України», що фінансується посольством Данії.

Джерело:https://www.facebook.com/photo/?fbid=187738460275328&set=a.154874390228402

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць