Людмила Татаринова взяла участь у навчальних семінарах “Вплив глобалізації на діяльність профспілки”

«Вплив глобалізації на діяльність профспілки» – під такою назвою 15-17 грудня 2021 року в м. Чернігів відбулись навчальні семінари в рамках проекту «Розвиток державного сектору в Україні», який реалізується спільно з Профспілкою державних службовців Швеції.

Перший робочий день був присвячений вивченню питання справедливого переходу, впливу кліматичних змін на умови праці, та організації безпечного робочого місця.

Разом з Магнусом Рунстеном, керівником проектів Профспілки державних службовців Швеції, учасники семінару визначили зміст справедливого переходу, особливості роботи шведського уряду щодо підвищення рівня екологічності вирообничих процесів в країні та як Профспілка державних службовців Швеції працює в напрямку промоуції кліматичних тематик серед своїх членів Профспілки через організацію навчальних програм.

Також Георгій Сандул, директор ГО «Трудові ініціативи» та Леонід Стойков, програмний менеджер Центру Солідарності, ознайомили присутніх з політикою справедливого переходу в Україні та яким чином профспілки можуть долучитись та впливати на даний процес.

Під час другого навчального дня учасники заходу обговорили ситуацію з міграцією в Україні. Разом з Георгієм ма Леонідом було визначено роль та місце профспілки в міграційних процесах.Також було обговорено особливості планування роботи організації разом з Володимиром Ковальчуком.

Тематика навчальних сесій протягом третього дня навчання стосувалась психології профспілкового лідерства. Разом з Іриною Глушко учасники заходу обговорили практичні кейси профспілкової роботи, поділились власними історіями комінікації з різними категоріями людей.

Загалом даний захід став завершальним навчальним івентом Профспілки в 2021 році.

Дякуємо всім учасникам – членам профспілки , тренерам, які цьогоріч взяли участь в семінарах, тренінгах, вебінарах.

В новому році нас чекає ще більше!

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць