ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ФПУ ГРИГОРІЯ ОСОВОГО З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

 Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із визначними національними святами – Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Саме під синьо-жовтими кольорами з покоління в покоління ми, українці, боролися і боремося за власну свободу і волю України.

Наш прапор по праву уособлює суверенітет нашої країни, стверджує, що український народ – господар на своїй землі і йому вирішувати, як краще облаштувати свій будинок, якою дорогою йти. В ньому відображена славна багатовікова історія України, наповнена сторінками мужності і героїзму в часи важких випробувань і великих звершень.

І сьогодні Україна знову бореться за свободу і незалежність у кривавій війні з російським агресором. А наш народ, – виборює право на життя у вільній, демократичній країні, де права людини захищені, а рівність перед законом є нормою для всіх.

Цього року для нас це не тільки визначна подія – 31-ша річниця відновлення незалежності, а нагадування усьому світу, як дорого коштує людська свобода. 24 серпня маємо свого роду символізм – рівно 6 місяців, як Україна знову змушена захищати свою незалежність від ворогів у війні, яка насправді триває не пів року, не 8, не 100 і навіть не 300 років!

Наші головний обов’язок і велика відповідальність перед загиблими, перед нинішнім та прийдешніми поколіннями – зробити усе можливе, щоб синьо-жовтий прапор одвічно майорів над усією  Україною.

Це наші спілчани сьогодні героїчно боронять Україну у лавах збройних сил і добровольчих батальйонів, волонтерять, приймають вимушених переселенців та своєю працею тримають економіку України. І наше завдання профспілок відстояти їхнє право на гідну працю і європейський рівень життя.

Майбутнє України, примноження її здобутків, зміцнення державності залежить від кожного з нас, нашої націленості на боротьбу, патріотизму та наполегливої праці. Нас не зламає жоден ворог, бо наша сила – у нашій єдності!

Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини. Наш волелюбний і працелюбний народ захистить свободу України і побудує гідне життя у своїй власній державі у єдиній європейській сім’ї.

У День державних свят нехай міцніє віра у найголовнішу Перемогу нашого народу. А любов до рідної землі – надихає на побудову мирного та незалежного майбутнього. 

Зі святом! Від усього серця бажаю, щоб ваше життя було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Ми – сильні! Ми – вільні! Ми переможемо!

Слава Україні!

З повагою

Голова ФПУ                                                                              Григорій ОСОВИЙ

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць