ВІДБУЛОСЬ ЧЕТВЕРТЕ ЗАСІДАННЯ ПРЕЗИДІЇ ЦЕНТРАЛЬНОГО КОМІТЕТУ ПРОФСПІЛКИ

30 листопада, відбулося четверте засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників державних установ України в режимі відеоконференції.

prezydia301120213

На порядку денному президії питання:

1) Про інформаційну політику в організаціях Профспілки, шляхи вдосконалення інформаційної впізнаваності та впровадження сучасних форм обміну інформацією для членів Профспілки

2) Про роботу організацій Профспілки Луганської, Миколаївської, Тернопільської, Черкаської областей  щодо використання важелів соціального діалогу  для забезпечення   захисту  трудових  прав  працюючих та рекрутингу профспілкового членства.

Заслухавши інформацію голови Профспілки Юрія Піжука одо першого питання порядку денного президія ЦК Профспілки наголосила на необхідності подальшого розширення важелів інформаційної роботи для сприяння зростанню інформаційної впізнаваності Профспілки в медіапросторі країни, ширшого застосування можливостей соціальних мереж та меседжерів.

Також на виконня Програми дій Профспілки “5 років – 5 кроків”, щодо інформаційної впізнаваності Профспілки було прийнято рішення створення телеграм-каналу Профспілки, розширення каналів комунікації з головами первинних профспілкових організацій через чати в меседжерах та налагодження співпраці з ЗМІ, щодо експертної участі голів організацій Профспілки в теле- та радіопрограмах з питань захисту трудових прав спілчан.

Під час розгляду другого питання члени президії заслухали та обговорили доповіді голів Луганської( ергія ТИХОНОВСЬКОГО), Миколаївської (Таміли БУГАЄНКО), Тернопільської(Сергія БІЛАНА) таЧеркаської (Василя ОЛІЙНИКА) регіональних організацій Профспілки. Президія ЦК Профспілки відзначила, що результативність забезпечення захисту трудових прав працюючих та рекрутингової роботи залежать від ефективного використання всіх важелів соціального діалогу.

В процесі обговорення другого питання голови обласних організації Профспілки обмінялись досвідом налагодження соціального діалогу з головами об’єднаних територіальних громад, створення первинних профспілкових організацій в громадах та організації профспілкової роботи в умовах реформ.

За матеріалами Профспілки працівників державних установ України

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць