Партнери та Друзі Happylaff Camp: спільно з нами

Створення Happylaff Camp стало можливим завдяки великій підтримці наших надійних партнерів та спонсорів. Їхня допомога була ключовою у розвитку матеріально-технічної бази табору та реалізації нашої місії – дарувати дітям-війни щасливі моменти і незабутні враження.

Ми висловлюємо безмежну подяку представникам органів влади Львівської області, Самбірського району, Турківської громади та села Лімна за їхню неоціненну підтримку. Особливо хочемо відзначити:

  • Віктор Ананійович Турик, заступник голови Самбірської районної адміністрації
  • Ярослав Ярославович Паращич, Турківський міський голова
  • Петро Степанович Петренко, староста села Лімна

Завдяки їхній доброті та вірі у нашу справу, ми змогли перетворити мрію на реальність та відкрити двері Happylaff Camp у селі Лімна для дітей, які постраждали від війни.

Щиро дякуємо колективу Лімнянського Закладу загально-середньої освіти ім. Романа Мотичика та особисто директору Миколі Миколайовичу Цюпі. Ваше тепло, відданість і безмежне серце стали важливою частиною нашого проекту. Ви відкрили двері до щасливого табірного життя в Карпатах для дітей, які пережили непрості історії війни.

Особлива подяка Мирославі Петрівні Калинич, депутату Самбірської районної ради та керівнику ГО Благодійний Фонд “Милосердя”, а також її команді. Їхній внесок у створення матеріально-технічної бази табору є неоціненним. Завдяки їхній підтримці, наші діти можуть насолоджуватися щасливим та безпечним відпочинком.

Висловлюємо щиру подяку Ірині Іванівні Кірі, помічнику народного депутата, та команді Благодійного Фонду імені Андрія Лопушанського. Їхня підтримка допомогла значно покращити матеріально-технічну базу нашого табору та організувати незабутній відпочинок для дітей, які пережили випробування війни, у басейні Роял СПА Женева у Трускавці.

Ми щиро вдячні за безповоротну фінансову допомогу в розмірі 180000 тис. грн для відшкодування витрат на відпочинок 9 дітей членів профспілок з Херсонщини, родини яких постраждали від підриву Каховської ГЕС.

Сердечна подяка Гуманітарному штабу Федерації Профспілок України, особисто голові Григорію Васильовичу Осовому та голові Херсонської обласної міжгалузевої ради Профспілок Анатолію Добровольському.

Велика вдячність ПРОФСПІЛКОВІЙ ЛІНІЇ ЖИТТЯ: TRADE UNION LIFELINE та особисто голові Профспілки працівників державних установ України Юрію Миколайовичу Піжуку, голові Молодіжної ради Федерації Профспілок та Профспілки працівників державних установ України Івані Храпко, колишній членкині президії нашої обласної організації Профспілки та екс-голові Молодіжної ради Херсонської обласної організації Профспілки працівників державних установ України.

Завдяки вашій допомозі, 13 дітей членів профспілки, які пережили окупацію, обстріли та поранення, мали можливість відпочити, відновити свої сили і пережити незабутні миті щастя та радості.

Ми щиро висловлюємо нашу глибоку вдячність Сумській та Івано-Франківській обласним організаціям Профспілки працівників державних установ України за щедру фінансову підтримку у проведенні оздоровлення 4 дітей з Херсонщини. Ці діти, які виховуються в родинах спілчан Профспілки працівників державних установ, втратили своїх батьків через бойові дії на території Херсонської області або є дітьми Захисників України.

Теліженко Ігор та Гушпіт Ніна, Ваша підтримка не тільки полегшила їхнє страждання, а й дала надію на щасливе майбутнє. Завдяки вашій допомозі, вони мали можливість відпочити, відновити свої сили, забути про пережиті страхи війни, окупації і відкрити суперсилу щастя та радості.

Об’єднавшись у цілісний фронт важких випробувань, ми продемонстрували справжню силу солідарності та взаємодопомоги. Спільними зусиллями ми забезпечили дітям потрібну підтримку та можливість насолодитися яскравими моментами радості та щастя. Ваш внесок не лише полегшив їхні тяжкі дні, а й дав можливість їм відчути тепло і любов, які є ліками від війни і надією на щасливе майбутнє.

Бути на передовій військових подій, працювати у Херсонській області, служити у зоні бойових дій, втратити все через підрив Каховської ГЕС, окупацію і водночас дбати про власних дітей в умовах постійних обстрілів та загрози з боку Росії — це велике випробування для працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Херсонщини, чиї родини виховують маленьких героїв.

Доброта анонімних добродіїв та представників різних профспілкових організацій, як України, так і міжнародних профспілок, стала відповіддю на цей виклик, своєрідним крилом для радості та щастя дітей Херсонщини. Ця спільна допомога дала їм можливість забути про тіні війни та окупації, створюючи атмосферу надії та взаємопідтримки.

Наші брати та сестри, ми дякуємо за тепло та світло, яке ви принесли дітям членів Профспілки працівників державних установ України. Завдяки вашій щедрості літо 2023 стало незабутнім для малят, а батьки мали можливість спокійно виконувати свої обов’язки, сприяючи відновленню Херсонської області та наданню допомоги її мешканцям.

Щиро дякуємо Херсонській обласній військовій адміністрації та Українському центру по обслуговуванню пасажирів на залізничному транспорті (ВП Львівської області) за неоціненну допомогу в організації виїзду дітей з Херсонщини.

Ми висловлюємо щиру подяку органам місцевого самоврядування та закладам освіти Житомирської та Луганської областей за фінансову підтримку, яка зробила можливим перебування дітей, постраждалих від війни, у нашому таборі:

  • Словечанській сільській раді , Коростенського району, Житомирської області
  • Попаснянській міській військовій адміністрації та Попаснянській міській територіальній громаді
  • Відділу освіти, культури, молоді та спорту Сєвєродонецького р-н, Луганська області
  • Комунальній установі «Комишуваський ліцей» Луганської області
  • Попаснянському ліцей №25, Попаснянської міської територіальної громади, Сєвєродонецького району, Луганської області
  • Комунальній установі «Попаснянський ліцей №24», Попаснянської міської територіальної громади, Сєвєродонецького району, Луганської областіа громада, Луганська область
  • Комунальній установі «Попаснянський ліцей №1», Попаснянської міської територіальної громади, Сєвєродонецького району, Луганської області

Інколи важливо зупинитися та подивитися на шлях, який ми пройшли разом з нашими партнерами та спонсорами. Без вашої підтримки наша місія не могла б бути успішною. Ваша готовність надати допомогу дітям створює реальні зміни у їхньому житті. Кожен ваш внесок, незалежно від його розміру, має велике значення.

Ми вдячні за вашу допомогу, яка дозволяє нам дарувати дітям радість, надію та незабутні враження. Кожен момент, який ми створюємо, стає можливим завдяки вашій щедрості.

Зберігаючи цей дух співпраці та взаємодопомоги, ми сподіваємося продовжити нашу плідну співпрацю та зробити ще більше для дітей, які мріють про щасливе дитинство. Якщо ви готові долучитися до нашої місії та стати частиною нашої команди, переходьте на сторінку Happylaff Partner Hub, щоб дізнатися більше про можливості співпраці.

Зараз, коли кожен крок може змінити життя на краще, ми закликаємо всіх приєднатися до нашої місії надавати допомогу дітям, які потребують нашої підтримки. Будь-який ваш внесок може мати великий позитивний вплив. Давайте разом створимо краще майбутнє для дітей, даруючи їм щасливі миті та надію на щасливе завтра. Долучайтеся до нас, і разом ми зробимо більше!

Дякуємо за вашу підтримку та готовність допомагати. Ваша доброта – це те, що робить наш світ кращим.

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць