1 ЖОВТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

Генеральна  асамблея ООН у 1990 році проголосила 01 жовтня Міжнародним Днем людей похилого віку.

Цей день є приводом щодо роздумів взаємозв’язку поколінь. Тяжкі випробування випали на долю наших ветеранів і людей похилого віку. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, війн, репресій, продовжують боротьбу за Незалежність України, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність, людяність.  Адже в різні часи для нас з ними були і різні профспілкові виклики, і непрості завдання та незмінною залишалася спільна мета – добробут та захист інтересів звичайної людини праці.

            Пам’ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами праці та громадянами поважного віку. 

  В рамках відзначення цієї дати, профспілки міста Києва закликають вкотре подякувати, приділити увагу, зателефонувати, ініціювати зустріч з спілчанами – ветеранами профспілкового руху, міцно обійняти, подивитися в очі і сказати «Дякую!» за багаторічну віддану працю на благо та авторитет профспілок міста, надати посильну допомогу, підтримати їх у цей непростий час.

          Щиро зичимо Людям поважного віку прожити довгі роки під мирним небом України, при відмінному здоров’ї і самопочутті в оточенні любові, добра і вдячності!

Київська міська рада профспілок https://kyiv.fpsu.org.ua/index.php/novyny/novyny-obiednannia/1598-mizhnarodnij-den-lyudej-pokhilogo-viku

Президія Херсонської обласної організації Профспілки приєднується до ініціативи та у свою чергу дякуємо всім спілчанам первинної профспілкової організації ветеранів Херсонської обласної державної адміністрації та обласної ради, в особі керівниць Ніни ТРУСОВОЇ та Зінаїди НЕВІДАНОВОЇ.

Наші думки з ветеранами на Лівому березі Херсонщини, які пережили багато випробувань. Ми віримо, що скоро зможемо особисто обійняти їх, допомогти та приділити увагу. Надсилаємо їм теплі слова вдячності та найкращі побажання здоров’я та витримки.

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць