Генеральний секретар CGT Федерація охорони здоров’я та соціальних дій Мірей СТИВАЛА надіслав лист підтримки профспілкам України

Дорогі друзі!

Ми, профспілки, звикли стикатися зі складними і важкими ситуаціями, але те, що ви стикаєтесь із четверга 24 лютого, без порівняння, найгірше.

Вторгнення і війна, які Росія щойно оголосила вашому народу, є страшною і вбивчою провокацією, яку ми беззастережно засуджуємо.

Війна – це не воля трудящих і народів, це бажання воюючих і антидемократичних лідерів. Ніхто, окрім Путіна, не відповідає за цю одіозну війну, знайти аргументи для цього вторгнення – це очистити нападника.

Єдиними можливими шляхами будь-якого конфлікту залишаються діалог і мир, ні в якому разі не зброя та насильство проти населення. Проте, зіткнувшись із вогнем бомбардувань, жінки та діти змушені тікати, тисячі поранених вже мають оплакувати.

Діалог і тиск з боку всієї міжнародної та європейської спільноти щодо Росії повинні змусити їх припинити всі акти війни, щоб ваша країна і всі ви могли знайти мир.

Від імені всієї моєї федерації я хотів запевнити вас у нашій повній солідарності, навіть якщо вона здається дуже малою з огляду на обставини. Наша повна підтримка та солідарність також з усіма працівниками, особливо в лікарняному секторі та в державних службах. Знову вони на передовій, оскільки під час кризи COVID та під час кожного лиха вони продовжують виконувати свою роботу, щоб піклуватися про постраждалих і щоб життєво важливі потреби можна було щодня розподіляти між вашими співвітчизниками, ми віддаємо шану. Надішліть їм нашу непохитну підтримку в цих жахливих умовах.

Повідомляємо, що ми зв’язуємось з нашим міністром охорони здоров’я, щоб Вам було надіслано медичне обладнання та ліки.

Шановні колеги, моя федерація завжди буде на боці миру, а не тих, хто веде війну, ми залишимося на вашому боці. Запевняю вас у нашій повній солідарності та братерстві.

FEDERATION CGT SANTE ACTION SOCIALE 

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць