Голова ФПУ Григорій Осовий: “День Дев’ятий героїчного спротиву Українців російській навалі!

Продовжують надходити листи підтримки від наших зарубіжних партнерів, інформуємо про ситуацію, ведемо перемовини про допомогу Україні і ФПУ.

7-березня відбудеться засідання Генеральної ради МКП , а 9 березня Всеєвропейської регіональної ради (українське питання і наше звернення про виключення ФНПР) . Це стане справжнім тестом правдивості слова і діла членських організацій цих міжнародних об’єднань .

На 15 березня МКП хоче організувати всесвітній день солідарності профспілок за мир і демократію , підтримки Украіни.

Маю підготувати відеозвернення від ФПУ .

Подяка нашим міжнародникам.
Є вже перші результати практичної допомоги партнерських організацій: вчора Лариса Ровчак разом із Зелінским (Закарпаття) прийняли на словацькій границі і перевезли 15 т гуманітарної допомоги, яку надали нам об’єднання профспілок Австрії . Готові надавати надалі, і не тільки вони.

Драпятий, Ровчак, Довганенко разом з міжнародниками мають організувати роботу на цьому напрямку, адже як пообіцяла ЄКП обсяг гуманітарки на 0, 5 млн €.

Крім того МКП і ЄКП організували збір коштів на підтримку українських профспілок. Вже є перші, правда невеликі , поступлення. Разом з тим нас питають яку конкретно проводить роботу ФПУ, членські організації в умовах війни і на що будуть потрачені кошти донорів. Маємо підтверджувати конкретними прикладами і результатами.
Внутрішнє життя: видано Розпорядження голови про режим роботи на період військового стану ( в основному враховано пропозиції профкому) та надання фінансової допомоги потерпілим від військових дій за кошти Фонду солідарності . Отримали Херсонське і Чернігівське об’єднання на ліквідацію пошкоджень Профспілкових офісів. На черзі Харків.
Сьогодні я видам Розпорядження із визначенням завдань особливо важливої роботи і відповідальних за виконання. Прошу забезпечити. Всі інші долучаються в міру можливості до поточної роботи, яку ініціативно організують заступники і керівники структурних підрозділів.

Всім доброго дня , бережіть себе і близьких”

Джерело: https://www.facebook.com/fpsu55/

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць