ГОЛОВА ФПУ ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ ПРИВІТАВ ПРОФСПІЛКОВИХ ЮРИСТІВ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Шановні профспілкові правозахисники!

         Щиросердечно вітаю вас з професійним святом – Днем юриста!

         8 жовтня – особливий день для всіх, хто присвятив своє життя юриспруденції та щоденно працює заради єдиного спільного блага, захищаючи права і свободи кожного громадянина. Без перебільшення ваша професійна діяльність є ключовою для існування України як соціальної, суверенної, демократичної, правової держави.

         Бути юристом – це велика честь і неймовірна відповідальність одночасно. Ваш професіоналізм та відданість справі є запорукою втілення демократичних реформ у країні. Завдяки вам забезпечується не тільки законність та правопорядок у всіх сферах суспільного життя, а й визначається доля нашої країни як правової європейської демократичної держави.

         Юристи профспілок – особлива когорта! Щоденно ви вкладаєте свої знання, досвід та енергію, щоб надати юридичну консультацію чи роз’яснення членам профспілок, здійснити представництво інтересів працівника у суді чи інших органах, здійснюєте експертизу законопроектів та нормативно-правових документів, не допускаючи погіршення становища працюючої людини.

         Для кожного члена профспілки ви є надією на можливість відстояти право на працю та гідну її оплату у відносинах з роботодавцем, захистити профспілки та їхні майнові права у відносинах з державою, творите добро та справедливість.  Адже, як говорили римляни, право – це мистецтво добра та справедливості.

         То ж зичу вам міцного здоров’я, добра, достатку, щастя та усвідомлення своєї відповідальності за тих, хто потребує вашої допомоги та захисту, особливо в умовах воєнного стану.

         З Днем юриста! Перемоги Україні та мирного неба!

         Голова ФПУ                                                               Григорій ОСОВИЙ

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць