Херсонщина: обговорення проєкту Закону України «Про колективні трудові спори»

28 вересня у дистанційному форматі відділенням НСПП в Херсонській області проведено обговорення проєкту Закону України «Про колективні трудові спори» за участю представників сторін соціального діалогу та соціальних партнерів: Херсонської обласної військової адміністрації, Херсонської обласної ради, Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини, Херсонської обласної міжгалузевої ради професійних спілок, Херсонської обласної організації профспілкик працівників державних установ України, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області, незалежних посередників НСПП. Також до заходу долучилися начальник відділення НСПП в Кіровоградській області та заступник голови Федерації професійних спілок в Кіровоградській області.

В. о. начальника відділення Світлана Кравцова презентувала проєкт Закону України «Про колективні трудові спори», розповіла про підстави та історію розробки законопроєкту, його структуру та переваги. Окреслила основні проблеми існуючої системи вирішення колективних трудових спорів.

Після доповіді учасники активно долучилися до обговорення, висловлюючи свої думки та пропозиції щодо проєкту Закону.

На завершення зустрічі Світлана Кравцова наголосила на тому, що подані пропозиції будуть узагальнені відділенням та направлені розробникам для врахування при доопрацюванні законопроєкту. Учасники заходу висловили готовність до подальшої співпраці.

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць