Навчання молоді триває!

27 листопада – 01 грудня 2023 року в м. Києві відбувся черговий семінар-тренінг “Базовий курс навчання для профспілкової молоді”, організований у рамках проєкту “Розширення прав і можливостей молодих працівників профспілкового руху України” та отримав безцінну підтримку від Профспілки державних службовців Швеції – Fackförbundet ST

Одна з основних тем цього заходу – “Перспективні вектори розвитку Профспілки працівників державних установ України”. Учасники мали можливість обговорити та окреслити найактуальніші аспекти розвитку профспілки в сучасних умовах.

Безумовно профспілкова молодь також працювала над питаннями трудового законодавства, колективних договорів, інфломаційної роботи та вивчення міжнародного досвіду.

Хочемо подякувати нашим тренерам: Вікторї Паливоді, Аллі Соболь, Євгену Юзваку, Юрію Іванову, Аліні Гембовій та нашій колезі Інні Кудінській, юристці ГО “Трудові Ініціативи” за круту роботу з питань учасниками на тренінгових сесіях.

Цей семінар-тренінг став не лише цінним джерелом знань, а й прекрасною можливістю для обміну досвідом та нетворкінгу. А отримані знання та дискусії стануть основою для подальшого розвитку профспілкового руху та сприятимуть покращенню умов праці працівників.

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць