Непоправна втрата: пішов з життя наш член президії обкому Профспілки, колега та відданий друг, Андрій Анатолійович Незбай.

Херсонська обласна організація Профспілки працівників державних установ України висловлює найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати – смерті нашого шановного члена президії обкому, колеги та відданого друга,

Андрія Анатолійовича Незбая.

Пан Андрій був не лише видатним лідером Білозерської районної організації Профспілки працівників державних установ України, але й відданим захисником прав та інтересів спілчан державних установ Херсонщини.

Пам’ять про його внесок у розвиток нашої організації та підтримку тих, хто потребує захисту, завжди буде жити серед нас. Наполегливість і справедливість Андрія запам’ятаються кожному, хто мав честь працювати з ним.

Навіть найщиріші слова здаються недостатніми, щоб виразити наше глибоке співчуття родині та близьким Андрія Анатолійовича. Хочемо вас запевнити, що ми готові стати плечем, на яке ви можете покластися, і надати будь-яку підтримку, яку ви потребуєте. У цей важкий момент наші серця переповнені скорботою, і ми спільно переживаємо втрату.

Нехай душа Андрія знайде спокій у вічності, а його слід у житті і серцях тих, хто ділив з Андрієм Анатолійовичем дорогу життя, залишиться назавжди.

Разом у скорботі,

президія Херсонської обласної організація Профспілки працівників державних установ України

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць