ОПИТУВАННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ДУМКИ СТАВЛЕННЯ ДО ПРОФСПІЛОК ТА ВИЗНАЧЕННЯ ПРІОРИТЕТНИХ НАПРЯМІВ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФСПІЛОК ВІДПОВІДНО ДО ПОТРЕБ ТА ОЧІКУВАНЬ ПРАЦЮЮЧИХ

Федерацією профспілок України, в рамках реалізації проєкту «Посилення стійкості профспілок в Україні», який є складовою проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», проводиться опитування серед громадян України щодо визначення громадської думки стосовно обізнаності працівників у питаннях діяльності профспілок, ставлення до їх роботи, очікувань та подальших перспектив профспілкового руху в Україні.

Фахівцями Департаменту профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями апарату ФПУ, розроблено анкету, яка охоплює питання мотивації профспілкового членства, очікувань від діяльності профспілок, доступності інформаційних ресурсів профспілок та загальної поінформованості суспільства про діяльність профспілок. Також анкета містить питання щодо залученості членів профспілок до діяльності їх профспілкових організацій та визначення тих напрямів роботи та профспілкових послуг, які є пріоритетними для суспільства.

Анкета не містить персональних даних та є анонімною.

Анкета орієнтована на визначення суспільної думки, як членів профспілок так і громадян, які не охоплені профспілковим членством.

Опитування буде проведено в онлайн форматі, з використанням можливостей платформи Google Forms (Гугл форми).

Підсумки опитування будуть презентовані на конференції, яка відбудеться за підсумками проєкту. Орієнтовно конференція відбудеться у кінці травня ц.р.

Взяти участь в опитуванні можна перейшовши за посиланням https://forms.gle/uYZgjNhoLbe2w16f9 або відсканувавши QR-код.

Просимо долучитися до організації проведення опитування та поширити анкету у публічному просторі.

20837 140412 1

Департамент профспілкового руху

та зв’язків з громадськими організаціями апарату ФПУ

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць