ПРЕЗИДЕНТ США ДЖО БАЙДЕН ПІДТРИМАВ ВИМОГИ ПРАЦІВНИКІВ У ПРАВІ НА СПРАВЕДЛИВИЙ РОЗПОДІЛ РЕЗУЛЬТАТІВ СУСПІЛЬНОЇ ПРАЦІ.

“Черговий урок для українців у переддень Всесвітнього дня дій за гідну працю”, – зазначив на власній Сторінці у Facebook з посиланням на Інформагенцію УНН голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко.

Що ж у нас? Відповідно до Конституції України наша держава є соціальною – це держава, політика якої створює умови для гідного життя та вільного розвитку людини.

Наші намагання інтегруватися в Європейський Союз стануть реальністю тільки при створенні соціально орієнтованої ринкової економіки, здатної забезпечити людський розвиток, гідний рівень і якість життя громадян.

Сировинна модель розвитку вітчизняної економіки, низький рівень заробітної платні, трудова міграція, демографічна ситуація, діалог суспільства – домашні завдання, над якими потрібно працювати було ще вчора.

Чи зможемо змінитися від емоційного сприйняття реальності до відповідальності держави, роботодавця, кожного громадянина за власне сьогодення та майбутнє залежить від багатьох чинників. Але ключовим у змінах стає людина праці та зрілість громадянського суспільства.

Джерело: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid034acec8qRLEXUZnUvjyo86shF7ni9PQjkKE7iHsn8XFxiRidaiLyhwKSkUdGaSoAVl&id=100009929713381

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць