ПРОФСПІЛКИ ФІНЛЯНДІЇ З НАМИ!

SAK, Akava та STTK рішуче засуджують напад Росії на Україну, порушуючи міжнародне право. Окрім загибелі людей, війна принесе ще більше страждань простим людям як в Україні, так і в Росії. Вона також матиме серйозні негативні наслідки для безпеки, добробуту та всієї європейської економіки. Європа не може ігнорувати агресію Росії та подальшу ерозію загальної безпеки, що ґрунтується на міжнародному праві.

Фінансові санкції, запроваджені Європейським союзом проти Росії, вкрай потрібні. Єдиний Європейський Союз також зможе надати підтримку своїм державам-членам у подоланні наслідків конфлікту. Разом із міжнародним профспілковим рухом ми заявляємо про свою підтримку українських працівників та профспілок, і не в останню чергу українських робітників, які й досі продовжують працювати у Фінляндії.

Ми підкреслюємо, що вільне громадянське суспільство та незалежний профспілковий рух повинні відігравати важливу роль у захисті цілісності суспільства та засобів для існування людей. Фьядер, президент Конфедерації профспілок професійних та керівних працівників Фінляндії AkavaАнтті Палола, президент, Конфедерація кваліфікованих професіоналів STTK

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць