Проведено засідання круглого столу з нагоди 25-ї річниці з дня утворення НСПП

16 листопада відділенням НСПП в Херсонській області спільно з відділенням НСПП в Кіровоградській області проведено спільний круглий стіл з нагоди 25-ї річниці утворення Національної служби посередництва і примирення на тему: «Соціальний діалог в умовах сьогодення».

На заході були присутні начальник відділення НСПП в Кіровоградській області Оксана Крайносвіт, головний спеціаліст відділення НСПП в Кіровоградській області Олена Плахотнюк, завідувач кафедри права та правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук, доцент Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка Тетяна Мілова, заступник голови Федерації професійних спілок Кіровоградської області Оксана Терлецька, заступник голови Кіровоградської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Вікторія Однобочко, голова Кіровоградської обласної організації профспілки працівників органів внутрішніх справ України Валерій Шевчук, голова Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Петров, провідний фахівець з питань вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) Черкаської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Марина Слюсарова. До присутніх приєднались в онлайн форматі незалежні посередники відділення НСПП в Херсонській області.

Світлана Кравцова ознайомила присутніх з досягненнями Відділення упродовж 25 років діяльності та висловила вдячність сторонам соціально-трудових відносин за плідну співпрацю у сприянні вирішенню колективних трудових спорів (конфліктів), спільному прагненні у досягненні стабілізації стану соціально-трудових відносин на Херсонщині.

За дорученням голови Національної служби посередництва і примирення Дмитра Кухнюка виконуюча обов’язки начальника відділення в Херсонській області Світлана Кравцова нагородила подяками В’ячеслава Мирошниченка, начальника Чаплинської селищної військової адміністрації Каховського району Херсонської області та Людмилу Татаринову, голову Херсонської обласної організації Профспілки працівників державних установ України за вагомий особистий внесок у стабілізацію соціально-трудових відносин в Херсонській області, сприянню вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), високий професіоналізм та з нагоди 25-ї річниці утворення НСПП.

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць