РОБОТОДАВЦІ, ПРОФСПІЛКИ, ЕКСПЕРТИ СПІЛЬНО ВИСТУПИЛИ ЗА ПОСИЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ І РОЗВИТКУ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ

У Києві у Національному університеті біоресурсів і природокористування України наприкінці минулого тижня відбувся форум «Роль соціального партнерства у розвитку людського капіталу».

Метою стало сприяння узгодженій діяльності законодавчої та виконавчої влади, роботодавців, профспілок, а також використання всіх можливостей міжнародного співробітництва для розвитку Національної системи кваліфікацій України та її інтеграції в загальноєвропейський кваліфікаційний простір.

DSC 7092

У заході взяли участь: заступники Голови ФПУ Василь АндреєвОлександр Шубін, представники Верховної Ради України, Міносвіти, Мінекономіки, Державного центру зайнятості, профспілок, роботодавців, великих підприємств, ректори вищих навчальних закладів, експерти тощо.

Організатори: Український союз промисловців і підприємців (УСПП)Об’єднання організацій роботодавців України та Національне агентство кваліфікацій.

 Детальніше:

 http://www.doop.dp.ua/news/1200-robotodavtsi-profspilki-eksperti-odnostajno-vistupili-za-posilennya-derzhavnoji-politiki-shchodo-zberezhennya-i-rozvitku-lyudskogo-kapitalu

DSC 7077

Пресцентр ФПУ

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць