У БУДИНКУ ПРОФСПІЛОК У КИЄВІ ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ ПРОФАКТИВУ З ГЕРОЄМ УКРАЇНИ СВЯТОСЛАВОМ ПАЛАМАРЕМ (ПОЗИВНИЙ “КАЛИНА”)

230524 01

«Ми воюємо за людей і їхні серця», – на цьому під час зустрічі з профактивом Федерації профспілок України, яка відбулася 21 травня ц.р. в Будинку профспілок, наголосив заступник командира 12 бригади спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України, Герой України Святослав Паламар (позивний “Калина”).


У контексті реалізації нового Закону щодо мобілізації, який  набув чинності 18 травня, Калина поінформував зібрання про рекрутингові заходи залучення до військової служби спеціалістів різного профілю на посади в підрозділи забезпечення Бригади «Азов». Зокрема, мова йшла про виробничі спеціальності, на які відкриті вакансії у бригаді.

IMG 2585

Він  підкреслив, що приносити користь своїй країні та наближати її перемогу можна не лише в бойових частинах — в тилу також потрібні фахівці своєї справи.

«Для нас важливим є збереження людського та трудового капіталу. Тому ми пропонуємо модель проходження військової служби за посадами, які член профспілки мав в цивільному житті, щоб його знання і досвід були застосовані належним чином», – зазначив Калина. (Стенограма виступу – у додатку).

Учасники зібрання отримали вичерпні відповіді від Калини на запитання щодо мобілізації і контрактної служби в Національній гвардії України.

IMG 2523

Відеозапис виступу Святослава Паламара – за посиланням.

Прес-центр ФПУ

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць