З 1 Травнем! З Днем Праці!

Сьогодні надзвичайно тяжко знаходити слова для привітань, особливо непросто це дається після нічних ракетних атак, які забирають тисячі життів мирних громадян та новин з фронту, де наші воїни забезпечують можливість жити, працювати і врешті, попри все, радіти прийдешній весні…

В Україні день робітничої солідарності вперше відзначили у Львові у 1890 році, День Праці був державним святом в Українській Народній Республіці, а у 2017 році Верховна Рада України внесла зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України, відповідно до яких «День міжнародної солідарності трудящих» перейменували на «День праці».

День праці – це не про святкування, тим більше під час війни, це про нагадування Людини Праці, що без її роботи, зусиль, натхнень, без належної оцінки і оплати, без поваги до працівників, будь-яка діяльність є безрезультативною і у своїх прагненнях працювати, створювати вона солідарна з тисячами і мільйонами працівників всього світу.

Дорогі спілчани, щиро вірю, що праця наших військових, підсилена працею кожного з нас на місцях, наближає довгоочікувану Перемогу. Зичу всім вам міцного здоровʼя, родинного тепла, бажання працювати і створювати, здійснення мрій та сподівань.

З 1 Травнем! З Днем Праці!

З повагою

Голова Профспілки Юрій ПІЖУК

Бажаєте отримувати профспілкові новини першими?

    * надсилаємо тільки корисну інформацію / * ваші данні не потраплять до третіх лиць